Maatalous
Vertailu Kurottajavertailu 2022

Kurottajien viralliset tekniset mittaukset tehtiin Tanskassa – mittaustuloksissa mielenkiintoisia eroja

Oleellinen osa kurottajavertailua olivat huolelliset tehdyt teknisestä suorituskyvystä kertovat mittaukset. Sertifioidut mittaukset teki Eurofins Expert Services Oy. Osassa mittauksista erot koneiden välillä olivat merkittävät.
John Christensen
Sekä mittalaitteet että mittaaja matkasivat testipaikalle Tanskaan Eurofins Expert Services Oy:n Vakolan toimipisteestä. Melu- ja nosto- voimamittaukset tehtiin kalibroiduilla antureilla.

Eurofins Expert Services Oy mittasi nostovoimat. Nostovoimaa mitattiin puomin neljässä eri asennossa: puomi lyhyenä ylhäällä (350 cm) ja alhaalla (60 cm) sekä puomi alhaalla täysin ojennettuna ja puoliväliin ojennettuna. Kaikissa nostovoimatesteissä kuormanhallintajärjestelmä oli päällä, koska järjestelmää ei saa ohittaa turvallisuussyistä.

Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää