Maatalous
Vertailu Kurottajavertailu 2022

Kurottajien huolto- ja remontointikohteet puntarissa – vaikka testikurottajien perusrakenne oli sama, niin eroja silti löytyi

Vaikka kurottajien perusrakenne on suurin piirtein sama, niin huoltokohteiden asettelussa oli kuitenkin eroja. Osaltaan asiaan vaikuttaa käytössä oleva voimansiirto ja päästökomponenttien sijoitttelu.
Marcus Pasveer
850 lehmän lypsykarjatila tarjosi oivalliset puitteet niin käytännön kuormaustöille kuin valokuvauksillekin. Kuvien ottaminen helpottuu, kun kuvaaja voi ohjeistaa kaikkia kuljettajia kerralla ajamaan koneet haluttuun paikkaan. Tässä kuvaaja ohjeistaa kuljettajia ryhmäpuhelussa.

Yleisimmät päivittäiset tarkastus- ja huoltokohteet olivat nestetasojen, kuten öljyjen ja jäähdytysnesteiden tasojen tarkistaminen, jäähdyttimien puhdistus, sekä moottorin pääilmansuodattimen pölynpoistoventtiilin puhdistus.

Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää