Maatalous

Multiva PushSystem - Turvallista tyhjennystä

Puskulavavaunut ovat 2000-luvulla yleistyneet, ja niillä on selkeitä etuja kevyitä materiaaleja kuljetettaessa. Nyt markkinoille on tullut myös kotimainen vaihtoehto.
Tyhjennys on esimerkiksi rehuauman päällä turvallista, sillä painopiste ei nouse missään vaiheessa. Siilolla ei turhaa aikaa kulu, sillä tyhjennys on myös erittäin nopeaa.

Multiva on jo pitkään ollut vahva toimija kotimaisilla kippikärrymarkkinoilla, ja viime kesänä yritys lanseerasi PushSystem-puskulavavaunut pitkän tuotekehityksen jälkeen. Vaunusta on kaksi mallia: kaksiakselinen 320 ja kolmeakselinen 400. Perustilavuudet ovat mallinumeroiden mukaan 32 ja 40 kuutiota. PushSystem on tarkoitettu kevyille materiaaleille, ja sillä voidaan kuljettaa esimerkiksi säilörehua, turvetta, haketta ja viljaa.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää