Maatalous
Sampo C24 2Roto

Entistä järeämpi Sampo-Rosenlew Comia C24 -hybridipuimuri on varustettu isommalla viljasäiliöllä – valmistajan mukaan hybridipuimuri on 30 % kohlinkonetta tehokkaampi

Sampo-Rosenlew laajentaa hydridipuimurimallien tarjontaa esittelemällä kahdella roottorilla varustetun C24-mallin. Erona pykälää pienempään, jo markkinoilla olevaan C22-malliin C24:sessa on järeämpi etuakseli ja suurempi viljasäiliö.
Tapio Vesterinen
Comia 24 2Roton tunnistaa hybridipuimuriksi lyhyestä perästä, kohlinmalleissa olkikupu on selkeästi pidempi. Jatkossa molemmissa malleissa käytetään samaa perusrunkoa.

Sampo-Rosenlewin hybridipuimurimallistoon kuuluu nyt kolme mallia: C20, C22 ja C24. Vaikka irtipuinti tapahtuu samoilla keloilla kun malliston suurimmassa kohlinpuimurimalli Comia C12:sessa, on hybridipuimuri valmistajan mukaan 30 % kohlinkonetta tehokkaampi suuremman erottelupinta-alan ansiosta.

Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää