Maatalous
Esittely John Deere ICA2

John Deere -leikkuupuimurin ICA2-järjestelmä tarkkailee jyvien laatua kahdella kameralla ja säätää puimuria sen mukaisesti – koneiston säädöt ovat automaattisesti aina kohdallaan

John Deeren automaattinen puimurin säätöjärjestelmä ICA2 tuotiin markkinoille vuonna 2018. Nyt ensimmäinen automatiikan sisältävä puimuri on saapunut Suomeen ja kävimme kysymässä käyttäjän mielipidettä järjestelmän toiminnasta.
Tapio Vesterinen
ICA2-säätöautomatiikan konenäkökameroiden ottamat kuvat saadaan halutessaan näytille myös puimurin terminaaliin.

Automaattisen säätöjärjestelmän tuotekehitys on tehty huolella, sillä ICA2-järjestelmä esiteltiin Agritechnicassa jo vuonna 2015. Järjestelmä on paranneltu versio hieman suppeammasta ICA1-järjestelmästä. Myös ICA1-järjestelmässä säädöt hoituvat automaattisesti, mutta kuljettajan piti kertoa automatiikalle, mitä puinnin osa-aluetta halutaan parantaa.

Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää