Maatalous
Esittely Kuhn VBP 3165

Muuttuvakammioinen Kuhn VBP 3165 -paalainkäärin käyttää sitomiseen samaa muovia kuin käärimiseen – laitteen muovisidonta on periaatteeltaan samanlainen kuin kiinteäkammioisissa paalaimissa

Kuhnin muuttuvakammioinen VBP 3165 -paalainkäärin käyttää paalien sitomiseen samaa muovia kuin paalien käärintään. Tutustuimme sidontaratkaisun toimintaan käytännön työssä.
Seppo Nykänen
Kuhn VBP 3165 -yhdistelmäpaalain on nyt koteloitu kummaltakin puolelta suojaamaan käärintämuoveja ajon aikana lentävältä kuralta.

Kuhn esitteli viitisen vuotta sitten muovisidontaratkaisun, jossa paali sidotaan kammiossa samalla muovilla, jolla se myös kääritään. Ajatuksena se on loistava ratkaisu, paalaajan mukana on vain yhtä muovilaatua, eikä verkkoa lainkaan. Ratkaisu oli ilmeisen toimiva, mutta sitä sai vain kiinteäkammioisiin malleihin. Tälle kaudelle tehdas esitteli käärintämuovisidonnan myös muuttuvakammioiseen hihnakoneeseen.

Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää