Maatalous
Pikakokeilu Agronic AMC

Agronicin paalainperheen uutuus AMC-yhdistelmäpaalain ei häviä ominaisuuksiltaan edeltäjälleen – paalainkäärin sopii myös oljen paalaamiseen

Agronic AMC -koneen tuotekehitystyötä on tehty tiiviisti kahtena kesänä. Nyt ensimmäiset esisarjan koneet ovat ajovalmiina. Vihdin kone, johon tutustuimme, on jo ajovalmis yhdistelmäpaalain – tosin tässä koneessa ei ollut muovisidontaa.
Seppo Nykänen
AMC-yhdistelmäkoneen käärintälaite on nopea ja tarkka, limitys on 50 %.

Agcronic Oy ei ole koskaan valmistanut pyöröpaalaimen kammio-osia itse. Tästä on seurannut joitakin tuotannollisia hidasteita. Orkel oli pitkään Agronicin yhteistyökumppani ja kaikki sujui hyvin, kunnes maailmanluokan yhtymä CNH osti Orkelin paalaimen tuoteoikeudet. Tämäkään ei vielä aiheuttanut hankaluuksia, Agronic ja CNH tekivät alihankintasopimuksen, jonka mukaan Agronic valmisti käärinyksiköt tuotteen elinkaaren loppuun saakka maailmanmarkkinoille CNH-tuotemerkeillä. Tuotteen elinkaaren päätyttyä myös sopimus CNH:n kanssa päättyi.

Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää