Maatalous
Esittely Pöttinger Jumbo

Pöttinger esitteli työnäytöksessään täysin uusiutuneen Jumbo-noukinvaunun sekä muita uutuuskoneitaan – Jumbon näkyvin uudistus on kallistuva etulaita täyttöautomatiikalla

Pöttingerin Jumbo on lähes kokonaan uudistunut. Noukinvaunu on saanut muun muassa kääntyvän etulaidan, uuden voimalinjan, sekä hydrauliikalla käytettävän noukkimen. Itävallassa järjestetyssä työnäytöksessä esiteltiin merkiltä myös muita uutuuksia.
Mikael Torvinen
Pöttingerin Jumbo-noukinvaunun kolmas sukupolvi esiteltiin lehdistötilaisuudessa Itävallasssa. Ensimmäinen Jumbo lanseerattiin vuosituhannen taitteessa vuona 1999.

Alun perin vuonna 1999 esitellyn Jumbo-noukinvaunun kolmannessa sukupolvessa on vanhaa vain runko ja vetoaisa, muu on suunniteltu uudestaan ja mitoitettu jopa 500 hevosvoiman traktoreille. Uusi versio on ollut suunnittelupöydällä pitkään, eikä liene sattumaa, että se esiteltiin samaan aikaan, kun yritys juhlii 150 toimintavuottaan. Perinteisten suunnittelunäkökohtien, kuten energiatehokkuuden ja rehun laadun lisäksi on panostettu pienempään huollontarpeeseen ja huollettavien komponenttien vähentämiseen. Myös hallintalaitteet ja ohjemistot on uusittu.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää