Maatalous

Perävaunun testauksella varmistutaan tuotteen turvallisuudesta – kaikki Weckman Steelin uuden malliston perävaunut testataan ennen tuotantoon siirtymistä

Vierumäkeläinen Weckman Steel on tunnettu Suomessa muiden terästuotteiden ohella etenkin Tuhti-perävaunuista. Perävaunumallisto valmistusprosesseineen on uudistettu lähes kokonaan vuoden 2019 jälkeen.
Tapio Vesterinen
Mika Yli-Marttila Testmill Oy:ltä vastasi mittauksista, anturit kertovat vaunuun kohdistuvat voimat reaaliajassa niin kuormatessa kuin tiellä ajaessakin.

Weckman Steelin perävaunuvalmistuksella on jo yli 50 vuoden perinteet. Viimeisten vuosien aikana perävaunujen tuotantoon ja mallistoon on tehty virtaviivaistuksia, jotka takaavat kilpailukyvyn myös tulevaisuudessa.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää