Maatalous
Kokeilu Ferrel 165 VH

Ferrel 165 VH on nykyaikainen yleisperävaunu eri materiaalien kuljetukseen – korkealle avautuva takalaita mahdollistaa vaunun käytön trukkilavojen ja pitkän tavaran kuljetukseen

Ferrel 165 VH -perävaunu on kiinteälaitainen yleisperävaunu kaksiakselisten vaunujen suurimpaan kokoluokkaan. Kaksiakselisen vaunun lavan tilavuus on 20 kuutiota ja kantavuus 16 t..
Uolevi Oristo
Ferrelin lavan on yläreunan jäykisteen ja alareunan pokkauksen ansiosta niin jäykkä, että turve- ja kutterilantakuormaa voi tiivistää painamalla kauhalla. Led valot ovat hyvin suojassa puskurin takana ja lavan alla.

Hankkija vaihtoi viime vuonna perävaunun toimittavaa yritystä, mutta ei valmistusmaata. Uusi toimittaja, virolainen Ferrel AS kuuluu samaa konserniin Palms-metsäperävaunujen valmistajan kanssa. Ferrel AS aloitti perävaunujen valmistuksen jo vuonna 1995.

Koneviesti kokeili vuoden 2020 syksyllä Ferrel 165 VH -yleisvaunua ensin suuren traktoritestin yhteydessä ja myöhemmin maatilan kuljetuksissa.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää