Maatalous
Esittely

Koneviestin uusi Pelto paremmaksi -juttusarja alkaa – mukana kokemuksia ja havaintoja Koneviestin viljelymenetelmäkokeesta

Suomalaisen maataloustuotannon tulevaisuutta ohjaava politiikan valmistelu on loppusuoralla – mutta tiimalasi tyhjenee vauhdilla. Koneviestillä alkaa uusi juttusarja, jossa annetaan ohjeita ja neuvoja siihen, miten viljelijät pystyvät entistä paremmin vastaamaan sekä ympäristö- että kannattavuushaasteisiin. Lisäksi juttusarjassa hyödynnetään Koneviestin viljelymenetelmäkokeesta kertyneitä tietoja.
Jussi Knaapi
Olkaamme iloisia, että Suomi on jopa Euroopan mittakaavassa niitä harvoja maita, jossa on mahdollisuus biotalouden kautta ruokkia kansa ja tuottaa omaa uusiutuvaa energiaa.

Ei liene yllätys, että nykyinen EU-ohjelmakausi ei ympäristömielessä ole paljolti kehuja saanut. Avaamme nyt alkavassa juttusarjassa niitä mahdollisuuksia, joiden avulla pystymme entistä paremmin vastaamaan sekä ympäristö- että kannattavuushaasteisiin. Hallintoaparaatti on tehnyt parhaansa ja ohjelmakauden venyminen yliajalle on lopulta antanut mahdollisuuden miettiä, mitä oikeasti pitäisi tehdä. Muutosvastarintaa on löytynyt jokaisesta leiristä. Tutkimus, poliitikot ja myös viljelijät ovat uuden edessä, kun oikeasti pitäisi tehdä tilannetta parantavia linjauksia.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää