Maatalous
Esittely

Säilörehun tuubisäilöntä rantautuu Pohjois-Amerikasta Suomeen – Versa Bagger ID 912 -pakkerilla rehut tiiviiseen pakettiin

Säilörehun tuubisäilöntä on esimerkiksi Pohjois-Amerikassa yleinen säilöntämenetelmä. Suomessa rehupakkereita on vasta muutamia, vaikka menetelmä tarjoaakin mielenkiintoisen vaihtoehdon laakasiiloille ja pyöröpaaleille.
Tuomas Anttila

Suomessa muovituubeja käytetään lähinnä murskeviljan ja pyöröpaalien säilömiseen. Kyseessä on kuitenkin menetelmä, jolla onnistuu monien erilaisten irtomateriaalien, vaikkapa kuivalannan tai väkirehujen varastointi. Etuna on, että varastorakennusta ei tarvita, vaan varastointiin riittää tasainen, tuubin mentävä alue. Myös säilörehun tuubittamiseen on kehitetty tehokkaita pakkereita, jotka pysyvät jopa ajosilppuriketjun tahdissa.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää