Maatalous
Esittely

Vaihtolavat kehittyvät – KHM-Steel Oy on kehittänyt puskutyhjennyksellä toimivan version

Vaikka pyörää onkin vaikea keksiä uudestaan, niin valmista ideaa voi toki jalostaa. Iisalmelainen KHM-Steel Oy on kehittänyt puskutyhjennyksellä toimivan vaihtolavan.
Arto Turpeinen
Vaihtolavan vakiotilavuus on 25 kuutiota ja lisälaidoilla 34. Tarvittaessa muitakin kokoja voidaan valmistaa. Lavan materiaali on valmistettu Hardoxia. Esittelyversiossa lainassa ollut alusta oli hieman liian pieni.

Kipatessa kyljelleen kellahtanut peräkärry ei ole mikään mieltä ylentävä näky – kalustovaurioiden lisäksi riski henkilövahingoista on suuri. Kippaamiseen liittyvistä ongelmista päästään kokonaan eroon, jos siirrytään puskulavavaunujen käyttöön. Niitä on markkinoilla ollut jo pitkään, mutta nyt kuuluu uutta: KHM-Steel Oy on kehittänyt puskutyhjennyksellä toimivan vaihtolavan.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää