Maatalous
Vertailu Kuormaajavertailu 2021

Kuormaajavertailussa havaittiin, että eri konetyypeille on maatilalla monia tarpeita ja monia ratkaisuja – kuormaimen valintaan vaikuttavat myös omat tottumukset

Vaatimukset kuormauskoneelle vaihtelevat tilakohtaisesti, ja tilan sisälläkin tarpeet muuttuvat työtapojen- ja olosuhteiden kehittyessä. Näistä syistä yhtä oikeaa kuormaintyyppiä on mahdoton osoittaa.
Arto Turpeinen

Euro voi kuormainvalintaakin tehdessä olla paras konsultti. Omamassaan suhteutettuna hankintahinnat ovat konetyypistä riippumatta hyvinkin samaa luokkaa. Nostokykyyn suhteutettuna pyöräkuormain voi tulla noin 10 000 euroa muita vaihtoehtoja halvemmaksi. Lisäksi kiinteä aisasto on halvempi ylläpitää kuin telepuomi, joten jos konetta ollaan hankkimassa raskaaseen lastaustyöhön, on pyöräkuormain kokonaiskustannuksiltaan edullisin valinta.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää