Maatalous

Tarkempi tutustuminen Kverneland iXTrack T4 -kasvinsuojeluruiskun valinnais- ja lisävarustevalikoimaan

Uusimpien ruiskujen tekniikka ja ominaisuudet ovat niin monipuolisia, että lehdessä ei ole riittävästi tilaa kertoa niistä kattavasti. Kaikkia koneen ominaisuuksista kertovat kuvat eivät myöskään mahtuneet lehden sivuille, minkä vuoksi julkaisemme ne tässä lisämateriaalina.
Uolevi Oristo
iXTrack-ruiskuun on saatavissa neljä eri korkeusautomatiikkavaihtoehtoa. Automatiikka säätää puomin korkeutta ultra-äänellä toimivan anturin mittausten mukaan. Automatiikkaversiosta riippuen antureita on 2,3 tai 5 kpl.

Kverneland iXTrack T4 -kasvinsuojeluruiskun valinnais- ja lisävarustevalikoima on todella runsas, koska ruisku räätälöidään tehtaalla asiakkaan toivomusten mukaiseksi. Esimerkiksi korkeusautomaatikalle on tarjolla seuraavat vaihtoehdot:

• Boom Guide Comfort 18–30 metrisille puomistoille, 2 ultraäänianturia

• Boom Guide Pro 18–30 metrisille puomistoille, 3 ultraäänianturia

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää