Maatalous
Esittely Agronic HXA II Air

Agronicin ”Hexa kakkoseen” saa rengaspaineautomatiikan, jolla lietevaunu säästää peltoa ja polttoainetta

Yksi tapa tehostaa lietteenlevitystä on lietevaunun säiliökoon kasvattaminen. Tästä johtuvaa yhdistelmäpainon kasvua on jo pitkään kompensoitu renkaita kasvattamalla ja lisäämällä. Tässä alkaa kuitenkin tulla raja vastaan. Seuraava keino minimoida tehokkaan levitysvaunun pellon tiivistäminen on ajonaikainen rengaspaineensäätö.
Tuomas Anttila
Agronic HXA II on harvinaislaatuisen kattavasti varusteltu lietevaunu, josta löytyy uusia ominaisuuksia käytön helpottamiseen ja pellon tiivistymisen vähentämiseen.

Haapavetinen Agronic on aina hakenut lietevaunuihinsa valtavirrasta poikkeavia ratkaisuja. Tämä näkyy esimerkiksi vaunuvalmistuksen alusta asti säilyneessä säiliön muodossa, jolla on haettu matalaa painopistettä ja tilaa suurille renkaille.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää