Maatalous

Pyöräkuormaimet yleistyvät maatiloilla – maatilapyöräkuormaajat kuitenkin poikkeavat maarakennusversioista, joten huomioi nämä asiat varustelussa

Maatiloilla käytetään yhä enemmän myös pyöräkuormaajia. Monipuolisessa toiminnassa käyttökohteita voi löytyä myös urakointisektorilta. Maarakennusmalleihin verrattuna erot löytyvät varustelusta.
Timo Rintakoski
Maatilakuormainten rengasvalinnoissa korostuvat kantavuus ja ajo-olosuhteet. Tilanteet voivat vaihdella hyvinkin paljon.

Modernissa maataloudessa ei enää pärjätä pelkällä hevosvoimalla, vaan tehokkuuden varmistamiseksi kalustossa panostetaan monipuolisuuteen. Kurottajien lisäksi käytössä ovat yleistyneet hieman suuremmat pyöräkuormaajat. Alle viiden tonnin kokoluokan koneilla on ollut oma paikkansa jo aiemmin.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää