Maatalous

Huomioi rengaspaineita tarkastellessa myös pellolla työskentelevien työkoneiden rengastus – Ollukka Oy:n tilalla kaikissa peltotyökoneissa käytetään matalia paineita

Pellolle menevän konekaluston mahdollisimman alhainen rengaspaine estää maan tiivistymistä ja säästää niin työtä kuin polttoainettakin. Etelä-Karjalaisella Ollukka Oy:n tilalla kaikkien koneiden rengaspaineisiin ja rengastukseen on kiinnitetty erityistä huomiota.
Tapio Vesterinen

Parikkalalainen sivutoiminen erikoiskasvinviljelijä Mika-Pekka Tiainen kiinnostui maaperä- ja rengasasioista noin 10 vuotta sitten. "Kiinnostuin koneiden rengastuksen vaikutuksesta maaperän tiivistymiseen, aikanaan ensimmäinen askel kohti parempaa oli silloiseen traktoriin asennetut isot renkaat", Tiainen kertoo.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää