Maatalous
Kokeilu Kuhn Optimer+ 303

Kuhn Optimer + 303 on monipuolinen muokkauskone kylvömuokkaukseen – lautasmuokkaimeen saa lisää tehoa väliharalla ja kokkareita tehokkaasti rikkovalla T-jyrällä

Lautasmuokkain on monipuolinen muokkauskone, jota voidaan käyttää varsinaisen syysmuokkauksen lisäksi lapiorullaäkeen tavoin kylvö- ja sänkimuokkaukseen. Pidentyvä kasvukausi ja kerääjäkasvien käyttö lisäävät heti sadonkorjuun jälkeen tehtävän muokkauksen tarvetta ja mekaanisen rikkakasvitorjunnan tehoa. Koneviesti kokeili Kuhn Optimer+ 303 -lautasmuokkainta syysrapsin ja viljojen kylvömuokkauksessa.
Uolevi Oristo

Kuhn lautasmuokkainmallistossa on useita eri vaihtoehtoja, jotka eroavat toisistaan työleveyden ja lautasten halkaisijan osalta. Testikoneena olevan Kuhn Optimer+ 303 -lautasmuokkaimen lautasten halkaisija on 51 senttiä.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää