Maatalous
Esittely KK-Module Karko PL50

KK-Modulen puskuvaunussa on ainutlaatuinen puskumekanismi – teleskoopilla tyhjäksi

Puskuvaunut ovat kasvattaneet suosiotaan esimerkiksi rehun ja hakkeen ajossa. Suurikin vaunu voidaan tyhjentää nopeasti ja turvallisesti esimerkiksi matalissa tiloissa tai pehmeällä alustalla, kuten rehuauman päällä. Tähän mennessä puskumekanismin toimintaperiaate on merkistä riippumatta pysynyt pääpiirteittäin samana, mutta nyt markkinoille on tullut uudenlainen vaihtoehto.
Tuomas Anttila

Kalajokinen KK-Module on tullut alun perin tunnetuksi Karko-vaihtolavavaunuistaan. Puskuvaunumalliston suunnittelu alkoi kolmisen vuotta sitten, ja ensimmäistä kertaa vaunu oli yleisön silmien edessä viime vuoden Okra-näyttelyssä. Mallistoon kuuluu kaksiakselinen PL40 ja kolmiakselinen PL50-vaunu. Kaksiakselisen vaunun peruslaitojen tilavuus on 24 ja lisälaidoilla 40 kuutiota, kolmiakselisella vastaavat luvut ovat 32 ja 50 kuutiota.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää