Maatalous
Kokeilu Tume Super Nova Combi 4000

Digiaikaan siirtynyt Tume Super Nova Combi 4000 -kylvölannoitin sopii sängen ja muokatun maan kylvöön

Tume Agri Oy on kehittänyt suosittua Nova Combi -kylvökonettaan edelleen. Uudessa Super Nova Combissa on paljon eroja, mutta myös yhtäläisyyksiä edeltäjäänsä verrattuna. Kone on ISOBUS-yhteensopiva ja syöttölaitteita pyöritetään sähkömoottoreilla. Säiliön tilavuus on kasvanut entisestään, porrastetusti asennetut vantaat ja jyräpyörästö sekä hydraulisesti nouseva jälkiäes vähentävät tukkeutumisriskiä.
Uolevi Oristo

Koneviesti kokeili Super Nova Combi 4000 -mallia viime syksyn kylvöillä. Konetta käytettiin syysrapsin, rukiin ja syysvehnän kylvöön yhteensä noin 80 hehtaarin alalla. Kylvimme osaan suoraan sänkeen, loput muokattiin joko kultivaattorilla tai lautasmuokkaimella.

Konetta käytettiin sekä Tumen omalla ohjaimella että Koneviestin testikoneena olleen Claas 660 Cebis- traktorin ISOBUS-näytöllä.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää