Maatalous
Esittely ROC RT 730

ROC RT730 -noukinkarhotin soveltuu haastaviinkin olosuhteisiin – jousitus tasaa kulkua sekä tiellä että pellolla

ROC:n karhottimet ovat olleet Suomen markkinoilla noukinkarhottimista pisimpään, yli kymmenen vuoden ajan, eikä maailman markkinoillakaan kyse ole untuvikosta. Kilpailun lisäännyttyä valmistaja ei ole jäänyt laakereille lepäämään, vaan kehittää karhottimiaan aktiivisesti, haastaviakin karhotusolosuhteita silmällä pitäen.
Tuomas Anttila
3-metriset lohkot taittuvat kuljetusasennossa pystyyn, jolloin kuljetuskorkeus on 3,4 metriä. Mattojen alla on neljä tukipyörää ja noukkimen takareunassa kolme liukujalasta.

ROC esitteli ensimmäiset 2-lohkoiset noukinkarhottimet vuonna 2017, ja viime kaudella ensimmäinen RT 730 saapui Suomeen. Kyseessä on 3-metrisillä matoilla varustettu karhotinmalli, jonka työleveys keskelle karhottaessa on mallimerkinnän mukaisesti 7,3 metriä, ja sivulle karhottaessa 6 metriä, joten karhotusmahdollisuuksia löytyy sekä pienille että suurille korjuukoneille.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää