Maatalous
Esittely Pöttinger Top 1403 C

Neliroottorinen Pöttinger on ketterä karhotin kokoisekseen - eripariset roottorit mahdollistavat suuremmat liikevarat

Neliroottoriset karhottimet ovat ajosilppuriketjujen suosituimpia karhottimia korkeasta hintatasostaan huolimatta, sillä niiden karhotusteho on vertaansa vailla. Vaikka karhotin olisi työleveydeltään suuri, ei se välttämättä tee siitä kömpelöä.
Tuomas Anttila
Roottorien päistekorkeus pysyy samana, vaikka roottorien työleveyssäätöä muuttaa, sillä kulma-asentoanturien avulla ohjain tietää, missä asennossa kukin nivel on.

Pöttinger julkisti kesällä uuden karhotinten lippulaivansa, neliroottorisen Top 1403 C:n, ja ensimmäiset koneet saatiin Suomeen jo viime kauden ajoille. Uusi karhotinmalli on vanhempaa Top 1252 C:tä puolitoista metriä leveämpi, maksimityöleveyden ollessa 14 metriä. Runsailla säätövaroilla varustetussa koneessa on myös uusi toiminto helpottamaan työskentelyä mutkaisemmillakin lohkoilla.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää