Maatalous
Kokeilu Pronar ZKP801

Sivulle karhottava Pronar ZKP801 on monipuolinen peruskarhotin

Roottorikarhottimissa keskelle karhottavat mallit ovat nykyään myydyin tuoteryhmä, sillä niillä saa lähes takuuvarmasti tasaisen karheen korjuukoneelle, ja ajaminen on vaivatonta. Jos kuitenkin haluaa sovittaa karhotusleveyden tilanteeseen sopivaksi vaihtelevan satotason tai eri korjuukoneiden mukaan, tarjoaa sivulle karhottava roottorikarhotin tämän mahdollisuuden poikkeuksellisen edullisessa hintaluokassa – eikä siistin karheen tekeminen ole silläkään mahdottomuus.
Tuomas Anttila

Puolalainen maatalouskonevalmistaja Pronar on valmistanut 1-roottorisia karhottimia, ja 2-roottorisia keskelle karhottavia malleja vuodesta 2013. Tälle kaudelle valmistaja toi markkinoille ensimmäisen 2-roottorisen sivulle karhottavan mallin, mallimerkinnältään ZKP801.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää