Maatalous
Kokeilu Amazonen ZA-V 2200 Super Profis

Vaaka-automatiikalla varustettu Amazonen ZA-V 2200 Super Profis -lannoitteenlevitin – helppoa levitystä Amazone MySpreader app -sovelluksen säätöarvoilla

Keskipakolevittimien tuotekehitys on ollut nopeaa. Kahdella levityslautasella, parin kuution säiliöllä, vaakaan perustuvalla säätöjärjestelmällä ja ajon aikana säädettävällä työleveydellä varustettuja levittimiä kaupataan hieman yli 10 000 euron verottamalla hinnalla, kampanjahinta voi olla vielä edullisempi. Keskipakolevittimestä on jälleen tullut tärkeä kone myös viljanviljelyssä, koska nykyaikaisella kalustolla kevätviljoja voi kasvukauden aikana lannoittaa eikä peltoon tule raitoja.
Uolevi Oristo
Koneviesti kokeili Amazonen ZA-V -lannoitteenlevitintä kasvukaudella 2020.

Amazone-lannoitteenlevittimien mallistossa on todella monia vaihtoehtoja. Keskikokoisessa ZA-V- sarjassa on kaksi eri runkoa ja säiliön leveyttä sekä säiliökorokkeita, joilla katetaan tilavuudet 1400–4200 litraan. Levityslautasia pyöritetään joko traktorin voimanottoakselilla tai hydrauliikalla. Työleveys on käytettävistä levityslautasista riippuen 10–36 m.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää