Maatalous
Massey Ferguson Ideal 8T

Massey Ferguson Ideal 8T kiersi työnäytöksissä – telapuimuri on varustettu 10,7 metrin pöydällä

Turun Konekeskus toi esittelykoneeksi Massey Ferguson Ideal 8T -puimurin. Työnäytöksien lisäksi maahantuoja on ajanut koneella runsaasti omia testiajojaan ja perehtynyt tarkasti puimurin sielunelämään.
Tapio Vesterinen
Massey Ferguson Ideal 8T:llä puitiin Turun Konekeskuksen työnäytöksessä noin 6–6,5 km/h nopeudella. 10,7-metrisellä pöydällä tämä tarkoittaa yli kuuden hehtaarin ja yli 40 tonnin tuntisaavutusta, jos päisteajoa ei oteta huomioon. Toisella lohkolla tunnissa saatiin puitua 55 tonnia.

Turun Konekeskuksen järjestämissä työnäytöksissä kiertänyt puimuri on malliltaan Massey Ferguson Ideal 8T, mallimerkinnän T-kirjain kertoo puimurin olevan teloilla varustettu. Lisävarusteeksi esittelykoneeseen on valittu muun muassa suurempi viljasäiliö sekä tehokkaampi tyhjennys.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää