Maatalous
New Holland CH7.70

New Hollandin puimurimallisto täydentyy uudella hybridimallilla – CH7.70 yhdistelee valmistajan tekniikkoja CR-malleja pienemmässä mittakaavassa

New Holland lanseerasi tämän puintikauden aikana uutuusmalli CH7.70:n. Hybridipuimuri tulee sijoittumaan niin hinnaltaan kuin suorituskyvyltäänkin valmistajan puimurimallien keskiluokkaan.
Christian Juel Jørgensen
New Holland CH7.70 täydentää valmistajan puimurivalikoimaa. Suorituskyvyltään ja hinnaltaan uusi hybridipuimuri asettuu CX6- ja CX7-kohlinpuimurimallien väliin.

Keskikokoinen hybridikoneistolla varustettu malli on uusi aluevaltaus New Hollandilta, sillä toistaiseksi merkin pienemmät TC- ja CX-mallit ovat olleet kohlinpuimureita ja CR-mallit perustuneet puintisylintereihin. Hybridimalli yhdistää tehtaan mukaan New Hollandin 45 vuoden kokemuksen Twin Rotor -sylinteritekniikasta valmistajan puintikelaosaamiseen. Kaksoissylinteritekniikka esiteltiin ensi kertaa New Holland TF -malleissa 1980-luvulla.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää