Maatalous
Claas Lexion 7700

Leikkuupuimureiden säätöautomatiikat kehittyvät – Claasin Cemos-automatiikka toimii Lexionissa niin hyvin, ettei puintimiehen tarvitse puuttua automatiikan tekemiin säätöihin

Claas esitteli kesällä 2019 uuden Lexion-malliston. Kävimme tutustumassa Lexion 7700 -hybridimalliin. Käynnillä selvisi, että puimurin säätöautomatiikka toimii niin hyvin, ettei kokenutkaan puintimies kaipaa enää käsisäätöjä.
Tapio Vesterinen
Lexion 7700 on 7000-sarjan suurin malli. Puintikoneisto perustuu aina puintikeloihin ja kahteen sylinteriin.

Säkyläläinen Säterin Tila vaihtoi kaksi puimuria yhteen tehokkaampaan, uutta mallia olevaan Lexion 7700:seen. Toinen vaihdossa menneistä puimureista oli edellisen sukupolven Lexion-mallia, edeltäjä Lexion 660 oli kohlinpuimuri, uusi 7700 on varustettu uudella APS Synflow Hybrid -puintikoneistolla. Tarkempi esittely uusista Lexion-malleista on luettavissa Koneviestistä 15/2019.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää