Maatalous
Esittely Pöttinger Impress 155 VC Pro

Muovisidonta muuttuvakammioiseen Pöttinger Impress -yhdistelmäpaalaimeen

Kun Pöttinger aloitti pyöröpaalainten valmistuksen nollasta vain muutama vuosi sitten, näkyi paalainten uusissa teknisissä ratkaisuissa rohkeus kokeilla uutta. Nyt sama linja jatkuu, kun Pöttinger tuo muuttuvakammioisiin paalainmalleihinsa muovisidonnan ensimmäisten valmistajien joukossa. Uuden paalainmalliston muidenkin ominaisuuksien kehittäminen jatkuu edelleen aktiivisena.
Tuomas Anttila

Nurmikoneistaan tunnettu Pöttinger aloitti uusimman tuoteryhmänsä, eli paalainten, valmistuksen puhtaalta pöydältä. Ensimmäiset yksikköpaalaimet esiteltiin vuonna 2016. Paalainten erikoisuutena on sulloja, jossa rehu virtaa muista merkeistä poiketen sullojaroottorin yläpuolelta. Ratkaisun tavoitteina ovat rehuvirran parantaminen ja terälaitteen helpompi huolto.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää