Maatalous
Esittely Kverneland 53100 MT Vario BX

Irrotettavalla mattoperällä lisää monipuolisuutta Kvernelandin perhosniittomurskaimeen

Perhosniittomurskaimen mattoperä on joissain tapauksissa erittäin hyödyllinen varuste, sillä mahdollisuus karhottaa samalla ajokerralla monipuolistaa perhoskoneen käyttömahdollisuuksia. Jos tähän varusteeseen päätyy, joutuu kuitenkin tekemään kompromissin kahden koneen ominaisuuden, eli hinnan ja painon suhteen. Kverneland on löytänyt kiertotien toiseen näistä ongelmista, ja onnistunut näin ottamaan uuden mattoperhosensa toteutuksessa vielä yhden askeleen monipuolisempaan suuntaan.
Tuomas Anttila
Koneviesti tutustui Kverneland 53100 MT Vario BX -perhosniittomurskaimeen Jouni Heikkisen tilalla Haapavedellä.

Kverneland esitteli 10-metrisen 53100 MT Vario -perhosniittomurskaimen vuonna 2016. Tuolloin laitteen tärkeimpänä uutena ominaisuutena oli neljään tukivarteen perustuva kevennysjärjestelmä. Seuraavana vuonna kyseiseen koneeseen esiteltiin GeoMow-ohjaus, joka sisältää paikkatietoon perustuvan päisteautomatiikan ja kaarrekompensoinnin (esitelty Koneviestin numerossa 13/2017).

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää