Maatalous
Krone Big M

Käytettynä hankittu Krone Big M tarjoaa edullista niittotehoa

Ajettava Krone Big M -niittomurskain lukeutuu maailman tehokkaimpien niittoyhdistelmien joukkoon. Kyseinen laite on Suomessa harvinainen näky, mihin syynä on ainakin se, että uuden koneen hinta on samaa luokkaa uuden ajosilppurin kanssa. Entä jos tällaisen koneen onnistuu hankkimaan käytettynä, ja vieläpä edullisesti?
Tuomas Anttila

Vuonna 2018 kauhajokinen Juha Seppi oli ehtinyt pohtia perhosniittomurskaimen hankintaa jo pidempään. Hinattavat niittomurskaimet kävivät pieniksi, kun muutamaa vuotta aiemmin hän hankki yhdessä toisen tilan kanssa käytetyn ajosilppurin, jolla urakoidaan myös muille tiloille. Hänellä ei kuitenkaan entuudestaan ollut etunostolaitteellista traktoria, mikä nosti investointiin ryhtymisen kynnystä. "Sitten se traktori olisi niittokoneessa kiinni koko kesän", huomauttaa Seppi.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää