Maatalous
Esittely

Strautmann Magnon -noukinvaunussa on uusi innovaatio noukintaan

Viime vuosina esitellyissä uusissa noukinvaunumalleissa on suuressa roolissa ollut erityisesti yksi uudistus: eteenpäin kallistuva, ja siten vaunun tilavuutta kasvattava etulaita. Myös Strautmann on lisännyt tämän ominaisuuden täysin uuteen Magnon-mallisarjaansa. Tämän lisäksi vaunun noukkimessa on uusi innovaatio, joka saattaa toimivaksi osoittautuessaan yleistyä myös muissa nurmikoneissa.
Tuomas Anttila
Noukkimen yläpuolelle kallistuva etulaita lisää kuormatilaa viidellä kuutiolla, joka kasvattaa suuremman 2-akselisen vaunumallin vesitilavuuden 46 kuutioon.

Magnon CFS on Strautmann-noukinvaunujen uusi lippulaiva, joka korvaa jatkossa Tera-Vitesse-mallisarjan. Magnon sai ensiesittelynsä viime vuoden Agritechnica-näyttelyssä, ja oli myös ehdolla Machine of the Year -palkinnon saajaksi.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää