Maatalous
Western WF12DS

Vankka ja rakenteeltaan yksinkertainen Western WF12DS -lantavaunu

Suomen ensimmäinen Westernin lantavaunu kiinteälle tavaralle on ollut käytössä Pirkanmaalla akaalaisella Vesa Liehulla keväästä saakka. Westernin vaunu on vankka ja yksinkertainen. Varusteita ja sitä myötä vaunulle hintaa ei ole haluttu enempää, kun levitysmäärät ovat vielä sen verran pieniä, jotta ylimääräisiä kustannuksia ei ole haluttu. Vaunun tyyppimerkintä on WF12DS. Kyseessä on vesitilavuudeltaan 12 kuution vaunu, jossa on pystykelat.
Seppo Pentti
Kuva keväältä, kun Western oli ensimmäisiä kertoja töissä. Iso pyörä tekee vaunusta kantavan ja kuorman kanssa pääsee pehmeissä paikoissa. Lastaus tehdään etukuormaimella.

Akaalainen Vesa Liehu hankki Western WF 12 DS -lantavaunun perusvarustuksella, sillä lannan levitysmäärät ovat vielä tällä hetkellä sen verran pienet, että hankintakustannukset haluttiin pitää aisoissa.

Kyseinen vaunu oli esillä viime vuonna Okrassa. Ennen vuodenvaihdetta tehtiin kaupat ja Vesa luovutti 15 vuotta käytössä olleen edellisen vaununsa vaihdossa.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää