Maatalous
Esittely Özdöken VPTT-D

6-rivinen Özdöken VPTT-D -kylvökone tarjoaa tarkkuuskylvöä kohtuuhintaan

Kiinnostus tarkkuuskylvöön kasvaa, koska alhainen viljan hinta ja valkuaiskasvien alhainen omavaraisuus lisäävät kiinnostusta myös Suomessa uusien kasvien viljelyyn. Özdöken on pneumaattinen tarkkuuskylvökone, jota on myyty Suomeen toistakymmentä kappaletta pääasiassa juurikkaan kylvöön. Koneen asiallinen ulkonäkö ja varusteisiin nähden kohtuullinen hinta ovat yhdessä vauhdittaneet myyntiä.
Uolevi Oristo
Özdöken on juurikkaille, öljykasveille ym. tarkoitettu tarkkuuskylvökone, jolla voidaan kylvää muokatun maan lisäksi jopa sänkeen tai kevytmuokattuun peltoon.

Özdöken on tarkoitettu mm. maissin, soijan ja öljykasvien tarkkuuskylvöön. Koneen on rakenteeltaan perinteinen maissinkylvökone, jollaisia on käytetty jo kohta puoli vuosisataa. Se koostuu yksittäisistä kylvöyksiköistä, jotka on kiinnitetty erilliseen runkoon.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää