Maatalous
Kuhn GA 15131

Kuhn GA 15131 -karhottimella tinkimätöntä karhotustehoa

Ajosilppurien yleistyttyä suurimman kokoluokan karhotinten, eli 4-roottoristen karhotinten sekä leveiden noukinkarhotinten määrä on lisääntynyt Suomessa merkittävästi. Karhotin kuuluu tehokkaan korjuuketjun tärkeimpiin lenkkeihin, sillä paksut ja tasaiset karheet mahdollistavat ajosilppurin korjuutehon maksimoimisen. Työskentelyn täytyy olla sujuvaa ja katkotonta, että ajosilppuri ja puoli tusinaa kärry- ja aumatraktoreita saadaan pidettyä kiireisinä.
Tuomas Anttila
Koneviesti kävi tutustumassa Kuhnin uuteen GA 15131 -karhottimeen Kalajoella, jossa kuultiin kokemuksia ensimmäisen kesän urakoilta.

Kuhn on myynyt 4-roottorisia karhottimia Suomeen jo 2000-luvun alkupuolelta lähtien. Vanhemman mallisia, 14,7-metrisiä GA 15021 -karhottimia myytiin Suomeen useita kappaleita, ja kyseinen malli esiteltiin myös Koneviestin numerossa 7/2006. Lippulaivamalli pysyi samana vuoteen 2015 asti, jolloin Kuhn toi Agritechnicaan näytille uudet laitteet.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää