Maatalous
Massey Ferguson RK 1002 TRC Pro

Ketterä kaksiroottorinen karhotin Massey Fergusonilta

Suurten karhotinten lisääntyessä ajosilppuri­ketjujen yleistymisen myötä tapahtuu karhotinmarkkinoilla samaan aikaan myös toisenlaista kehitystä. Paalainten ja noukinvaunujen työpariksi hankitaan aiempaa enemmän pienempiä, 1- ja 2-roottorisia ratkaisuja tehostamaan korjuuketjua. Nyt myös Massey Fergusonilla on tarjota omia laitteitaan kaikkiin näihin kokoluokkiin.
Tuomas Anttila
RK 1002 TRC Pro on Massey Fergusonin 2-roottoristen keskelle karhottavien lippulaivamalli. Sen työleveys on säädettävissä 8,8–10 metrin väliltä.

Massey Ferguson ja Fendt esittelivät uuden heinäkonevalikoimansa vuonna 2017, kun Agco osti Lelyn paalain- ja noukinvaunutuotannon. Tässä yhteydessä Agcon vuonna 2010 ostamat Fellan nurmikoneet tulivat saataville Massey Fergusonin ja Fendtin väreissä. Nyt esittelyssä oleva karhotin onkin tämän organisaatiokehityksen tuotos.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää