Maatalous
Kokeilu Lemken Karat 9 Lemken Kristall 9

Muokkausta Lemken Kristall 9 - ja Lemken Karat 9 -kultivaattoreilla – molempien kultivaattoreiden piikkien kärjet on nopea vaihtaa muokkaustarpeen ja olosuhteiden mukaisiksi

Koneviesti kokeili viime syksynä kahta erilaista Lemken-kultivaattoria eri piikkivarustuksilla. Muokkaustuloksessa näkyi selviä eroja viime syksyn kosteissa olosuhteissa. Pikakiinnitteiset hanhenjalkaterät ovat kätevä tapa muuttaa kultivaattori nopeasti matala- tai syvämuokkaukseen sopivaksi.
Uolevi Oristo
Lemkenin kultivaattoreita kokeiltiin syksyllä 2019 kosteissa olosuhteissa.

Lemken on perinteikäs saksalainen konevalmistaja, joka on edelleen perheyritys. Lemkenin juuret juontavat vuoteen 1780, jolloin Wilhelmus Lemken aloitti maatalouskoneiden valmistukseen. Lemken on parhaiten tunnettu muokkauskoneistaan, mutta konevalikoimaa on viime aikoina täydennetty kylvökoneilla ja kasvinsuojeluruiskuilla.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää