Hollantilaisten S-S Enginering tuotteiden maahantuonnista huolehtii Agrimaa Oy – päätuote on salaojahuuhtelulaitteet

Agrimaa Oy laajentaa tuotevalikoimaansa, kun se on aloittanut S-S Engineringin tuotteiden edustuksen Suomessa. Valikoima kattaa esimerkiksi salaojahuuhtelulaitteet.
Agrimaa Oy on aloittanut S-S Engineringin valmistamien salaojahuuhtelulaitteiden maahantuonnin.
Agrimaa Oy on aloittanut S-S Engineringin valmistamien salaojahuuhtelulaitteiden maahantuonnin. Kuva: S-S Enginering
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Tammikuusta 2023 alkaen Agrimaa Oy vastaa hollantilaisten S-S Enginering tuotteiden maahantuonnista, jälleenmyynnistä sekä huolto- ja varaosapalveluista. S-S Engineringin tuotteet lanseerataan Sarka-messuilla 27-28.1.2023. ”Salaojanhuuhtelulaitteet tuovat pienen, mutta tärkeän lisän, Agrimaan tuotevalikoimaan. Korkealaatuiselle laitteelle on käyttöä erityisesti tiloilla, jotka panostavat peltojensa viljelyvarmuuteen ja satotasojensa kehittämiseen”, Agrimaan toimitusjohtaja Tuomas Välikoski kertoo.

S-S Engineringin päätuoteryhmä on salaojanhuuhtelulaitteet, lisäksi on saatavilla teiden, piha-alueiden ja liikepihojen pesuun tarkoitettuja laitteita. Säännöllisellä salaojien huuhtelulla voidaan poistaa putkiin, putkien reikiin ja ympärysaineisiin kertynyttä saostumaa tehokkaasti ja hellävaraisesti. ”Salaojienhuuhtelu on yksi parhaiten tuottavista toimenpiteistä kasvinviljelyssä. Huuhtelulaite on pitkäaikainen investointi maatilalle. Oma huuhtelulaite mahdollistaa parhaan huuhteluajankohdan hyödyntämisen, joka on keväällä, kun putkistossa ja ojissa virtaa vesi kuljettaen huuhtelussa liikkeelle lähteneen saostuman pois” Tuomas Välikoski kuvaa.

S-S Enginering Professional salaojahuuhtelulaite nähtävillä Seinäjoen Sarka-messuilla Agrimaan osastolla numero 4b.