Flieglin Skate- lieteen laahavannaslevittimeen 18,75 sentin riviväli – taajempi limitys parantaa levitystasaisuutta

Kun vannasväli on tiiviimpi, voidaan yksitäisen vantaan läpi kulkevaa lietemäärää vähentää, vähentämättä kokonaislietemäärää hehtaarille. Kun vantaita on enemmän, paranee ja tarkentuu kuitenkin levitystasaisuus. Skaten kahta mallia työleveydeltään 12- ja 15-metristä levitintä on saatavilla 18,75 sentin vannasvälillä.
Lohkopuoliskoilla on oma ruuvikuljetinjakaja, joka syöttää lietettä letkuihin. Letkujen välinen etäisyys on aiemmin ollut 25 cm. Nyt uutuutena on saatavilla levittimiä 18,75 letkuvälillä, Skate SD-mallimerkinnällä.
Lohkopuoliskoilla on oma ruuvikuljetinjakaja, joka syöttää lietettä letkuihin. Letkujen välinen etäisyys on aiemmin ollut 25 cm. Nyt uutuutena on saatavilla levittimiä 18,75 letkuvälillä, Skate SD-mallimerkinnällä. Kuva: Fliegl
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Fliegl on valmistanut lannanleivittimiä yli 25 vuoden ajan, jotka on varustettu jakajalla, joka toimii kuten ruuvikuljetin. Vetovannaslevitin, Skate, on ollut markkinoilla vuodesta 2016.

Skate on kevyt rakenteinen, mutta tukeva levitin. Skatessa on lyhyet letkut vantaalle ja maksimi vannaspainatus on 8 kg. Skate soveltuu levitykseen tasaisilla ja kaltevalla pinnalla, kun järjestelmä kompensoi kaltevuutta.

Levitin niputetaan vaunun kylkeen. Puomiston kuljetusleveyden maksimi on 2,6 metriä.
Levitin niputetaan vaunun kylkeen. Puomiston kuljetusleveyden maksimi on 2,6 metriä. Kuva: Fliegl

Skatella on mahdollista levittää tarkkaan myös päisteessä, kun saatavilla on letkusulut.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Molemmilla lohkopuoliskoilla on oma ruuvikuljetin, joka syöttää lietettä halkaisijaltaan 40 millimetriä paksuihin letkuihin. Letkujen välinen etäisyys on aiemmin ollut 25 cm. ”5 sentin vannasvälillä levitintä on saatavilla 6, 7.5, 9, 12, 15, 18, 21 ja 24 metrin työleveydellä. Nyt uutuutena on saatavilla levittimiä 18,75 letkuvälillä, Skate SD-mallimerkinnällä 12 ja 15 metrin työleveydellä.