Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Väderstad hankki koko riviharojen tuoteperheen Thyregod A/S:tlä – tuoteoikeudet siirtyvät Väderstadille siirtymäajan puitteissa

Väderstad hankki koko riviharojen tuoteperheen tanskalaiselta Thyregod A/S:tlä. Kyseinen kauppa laajentaa Väderstadin muokkauskoneiden tuoterepertuaaria kevyempään päähän.
Thyregodin valikoimiin kuuluu nostolaitesovitteisia runkoja, jotka voidaan varustaa erilaisilla riviväliin sopivilla työlaitteilla, kuten haroilla ja lannoitteenlevittimillä.
Thyregodin valikoimiin kuuluu nostolaitesovitteisia runkoja, jotka voidaan varustaa erilaisilla riviväliin sopivilla työlaitteilla, kuten haroilla ja lannoitteenlevittimillä.  Kuva: Thyregod
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Thyregod on tanskalainen maatalouskonevalmistaja, jonka juuret ulottuvat aina vuoteen 1918 asti. Jo yli 20 vuoden ajan Thyregod on kehittänyt, valmistanut ja myynyt riviharoja. Kyseisten riviharojen pääkäyttöasiakkaita ovat olleet sokerijuurikas- ja muut erikoiskasviviljelmät, mutta niitä käytetään entistä enemmän vastaisuudessa myös viljapelloilla etenkin luomutuotannossa.

Kauppa pitää sisällään kaikki aineettomat oikeudet Thyregodin riviharavalmistukseen. Valikoimassa on useita nostolaitekiinnitteisiä koneita sekä hinattavan koneen, jonka runkorakenne mahdollistaa kahden rungon kiinnittämisen päärunkoon. Tämä kasvattaa työleveyttä.

Valikoimissa on myös hinattavia työlaitteita, joissa on yhdistetty kaksi runkoa kokonaisuudeksi, jolloin työleveys kasvaa.
Valikoimissa on myös hinattavia työlaitteita, joissa on yhdistetty kaksi runkoa kokonaisuudeksi, jolloin työleveys kasvaa.  Kuva: Thyregod

Siirtymäaikana koneet tullaan myymään Thyregodin nimellä ja ne valmistetaan Tanskassa Thyregodin tehtaalla. Kaupan siirtymäaika kestää kesäkuulle 2024, johon mennessä tavoitteena on tuoteperheen täydellinen integrointi Väderstadin valikoimaan. Kesäkuusta 2024 lähtien valmistetaan Väderstadin nimellä, jolloin ne tulevat Väderstadin jälleenmyyntikanavien myyntiin.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY