Kronen valikoimiin uudet hinattavat Vendro-pöyhimet – malleissa vakiona OptiTurn-roottorit

Kronen valikoimat ovat laajentuneet pöyhinpuolella. Leveät pöyhimet ovat lähes poikkeuksetta hinattavia työlaitteita. Kronen malleissa on kahta vaihtoehtoa sen mukaan, ovatko työssä myös rungon renkaat maassa vai eivät.
Kuvassa Kronen Vendro D 1120, jossa kuljetusalustan pyörät ovat tukipyörinä myös pöyhittäessä.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Kronen valikoimissa on ensi kaudeksi tarjolla uusia Vendron hinattavia pöyhimiä 9,00–11,20 metrin työleveydellä. Tyyppimerkinnät ovat Vendro T 900, Vendro T, 1020 ja Vendro T/C 1120. C-mallissa on kolmen pisteen jousitus. Uudet mallit on suunniteltu käytettäväksi yli 50 hv traktoreissa.

Vendro-malleissa on vakiona Krone OptiTurn-roottorit, jotka kulkevan pyörän lähellä. Patentoidut Krone OptiTurn -3D-piikit mukautuvat maanpinnan muotoihin. Piikeillä on neljä heittokulmavaihtoehtoa, jolloin OptiTurn -muotoilulla voidaan sato pöyhiä tai kääntää.

Vendro S 1120 rengaskoko on vakiona 10.0/75-15.3.
Vendro S 1120 rengaskoko on vakiona 10.0/75-15.3. Kuva: Valmistaja

Koneiden työ- ja kuljetuskuntoon taitto hoidetaan hydrauliikalla suunnitellussa järjestyksessä, jolloin taitto on nopea ja täsmällinen. Kuljetusalusta on uusittu ja sen rakenteellista nopeutta on kasvatettu, jolloin ajonopeus on maksimissaan 40 km/h.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Reunalevitystä ohjataan hydraulisesti vakiona kaikissa uusissa Vendro-malleissa.

Vendro T 1120 -mallissa rungon tukipyörät ovat käytössä vain tiellä. Pöyhintätyössä koko rakenne on pöyhimen tukipyörien varassa.
Vendro T 1120 -mallissa rungon tukipyörät ovat käytössä vain tiellä. Pöyhintätyössä koko rakenne on pöyhimen tukipyörien varassa. Kuva: Valmistaja

Vedrossa on mekaaninen voimansiirto, kuten muissakin Kronen pöyhimissä. Voimansiirto koostuu päävaihteistosta, jossa on ylikuormakytkin, vetoakseleista ja Octo-sorminivelistä.