Maarakennus

JCB laajentaa valikoimaa uusilla malleilla

JCB:llä menee maailmalla hyvin. Uusien mallien esittelytilaisuudessa kerrottiin viime vuonna maailmalle myydyn 70 000 kappaletta JCB:n valmistamaa konetta. Kasvua oli noin 30 prosenttia vuoteen 2006 nähden. Yleisesti saman alan myynnin kasvu oli 12 prosenttia.
JCB JS290 on tulossa olevista uusista kaivukoneista pienin, työpaino on 29 tonnia. Tämän lisäksi Conexpo-messuilla Amerikassa esitellään kevään aikana JS360 (36 tonnia) ja JS520 (52 tonnia).

Parhaimmat markkinoiden kasvun alueet olivat Venäjä, Bulgaria, Romania, Puola, Brasilia ja Intia.

Vuoden 2007 tapahtumista JCB:ltä mainitaan esimerkiksi uusien konemallien tavoittaneen omasta kokonaismyynnistä puolet. JCB:n vuokrayhtiön koneiden vuokraustoiminta kasvoi 60 prosenttia ja uusia jälleenmyyjiä tuli maailmanlaajuisesti mukaan 46 kappaletta.

Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää