Maarakennus
Avesco

Avesco huolehtii nyt Caterpillarin maahantuonnista

Caterpillarin tavoitteena on kasvattaa markkinaosuuttaan Euroopassa. Keinona on urheilusta tuttu tiivistäminen, mikä konekaupassa merkitsee myynnin keskittämistä muutamalle yhtiölle. Siksi Suomen Caterpillar-myynti siirtyi tämän vuoden alusta lähtien sveitsiläiselle Avesco Ag:lle
Arto Turpeinen

Caterpillar on tiivistänyt eurooppalaista jälleenmyyntiverkostoaan viimeisen viiden vuoden aikana Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Norjassa sekä Baltiassa. Wihurin Tekninen Kauppa ehti edustaa Caterpillaria Suomessa 72 vuotta, kunnes maahantuonti siirtyi vuoden alussa sveitsiläiselle Avesco AG:lle. Wihurilla ei ole kuitenkaan jääty makaamaan tuleen, sillä yritys on aloittanut John Deeren myynnin Suomessa ja Virossa.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää