Maarakennus

Case Magnum 380 CVX -traktori tarjoaa pitoa ja pehmeyttä teloilla – Tractor of the Year 2015 -voittaja on varustettu portaattomalla voimansiirrolla

Uusi, portaattomalla voimansiirrolla varustettu Case Magnum voitti Tractor of the Year 2015 -kilpailun. Magnumista on tarjolla rinnakkaismalli, jonka takarenkaat on korvattu teloilla. Uusi mallivaihtoehto kasvattikin Casen pistesaalista merkittävästi Vuoden Traktori -kilpailussa.
Magnum Row Crop -rinnakkaismallissa takarenkaat on korvattu tehdasasenteisilla teloilla, jotka parantavat vetokykyä ja vähentävät maan tiivistymistä sekä kuljettajaan kohdistuvaa tärinää. Todella kokkareisen pellon muokkaus sujui tasaisesti, 10–12 km/h ajonopeudella ja 0–5 % luistolla.

Case Magnum esiteltiin vuonna 1987, minkä jälkeen on valmistettu 150 000 Magnum-traktoria. Magnum on yksi Casen parhaiten menestyneistä malleista etenkin Amerikassa, jossa sitä on myyty huomattavasti enemmän kuin samaan konserniin kuuluvaa New Holland T8-mallia. Juuristaan johtuen Magnum poikkeaa ulkonäöltään ja tekniikaltaan New Hollandin T8-sisarmallista selvästi enemmän kuin muut CNH-konsernin pienemmät Caset ja New Hollandit.

Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää

Voimansiirrot

Maarakennus KV 04/2010 18.03.2010 Tilaajalle