Maarakennus
Esittely Lundberg 50-sarja

Lundbergin monitoimikoneet uudistuvat - enemmän tehoa vähemmillä saasteilla

Vuoden alussa kiristyneet päästömääräykset pakottavat myös kiinteistökonevalmistajat uudistamaan tuotteitaan. Samalla on hyvä päivittää muitakin ominaisuuksia. Juuri näin toimi myös Lundberg.
Arto Turpeinen
50-sarjan koneiden nostovoimat ovat parantuneet edelliseen mallisarjaan verrattuna.

Kiinteistökonevalmistaja Lundberg uudistaa mallistonsa vastaamaan 5-tason päästömääräyksiä (Stage 5). Uudistukset eivät rajoitu pelkästään moottoripäivityksiin, vaan koneita uudistetaan monilla eri tavoilla. 50-sarjan perustavoitteena on ollut kehittää mahdollisimman ekologinen, mutta kuitenkin tehokas konesarja, joka taipuu monipuolisiin tehtäviin. Lundberg kutsuukin koneitaan monitoimikoneiksi, sillä ominaisuudet mahdollistavat laajan lisälaitearsenaalin käytön.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa Koneviesti Digi edulliseen tarjoushintaan.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Vai oletko jo tilaaja, mutta sinulla ei ole käyttäjätunnusta? Kaikkien 29.8.2019 mennessä käyttäjätunnuksensa aktivoineiden kesken arvotaan sähköpyörä (arvo noin 2 500 €). Lisätietoja: www.viestilehdet.fi/arvonta
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi