Maarakennus

Hitachi ZX145W-6 - Ahtaiden paikkojen pyöräalustainen

Pyöräalustaisilla kaivukoneilla urakoidaan useimmiten ahtaissa taajamaympäristöissä. Hitachin kutossarjaan päivittynyt ZX145W-6 tarjoaa 17 tonnin kokoluokan suorituskyvyn astetta pienemmässä paketissa.
Stage 4 -päästövaatimukset täyttävä Deutzin moottori on 105 kilowattinen. Koneen uudistuksiin kuuluu mm. rivakampi voimansiirto.

Suomen ensimmäisen ZX145W-6 koneen hankki kuopiolainen Koneurakointi Jarkko Kosunen. Yrityksen kalustoon kuuluu 11 erilaista maansiirtokonetta, joilla urakoidaan monipuolisesti ympäri vuoden. Pyöräalustainen ZX145W on Kosusen ensimmäinen Hitachi. ”Hankintapäätöksen vaikutti suuresti myyntimies ja Rotatorin paikallinen huoltopiste. Aiemmin pitäydyin lähinnä yhdessä merkissä, mutta Rotatorin myyntimies Jani Ylönen sai ylipuhuttua hankkimaan Hitachin. Minulle on myös erittäin tärkeää, että paikkakunnalta löytyy maahantuojan oma huoltopiste”, Kosunen kertoo.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää