Maarakennus

JCB:n uutuudet - Laajalla sektorilla

Englantilaisen JCB:n myynti on kasvanut jopa markkinoita nopeammin. Yrityksen vahvuutena ovat monipuoliset tuotteet, joita on tarjolla useille urakoinnin sektoreille. Myös vuokrayritykset ovat tärkeä kohderyhmä.
JCB:llä on useita erityisesti maatalouteen tarkoitettu pyöräkuormainmalleja, joista 419K on uusin. Virallisen ensiesittelynsä kone saa Agritechnica-näyttelyssä.

JCB on eräs niistä harvoista suurista maarakennuskonevalmistajista, jotka tarjoavat omaa tuotantoaan laajemmin niin maarakennukseen kuin maanviljelykseenkin. Esimerkkinä tästä on ainoa täysjousitettu traktori, JCB Fastrac. Maarakennuspuolella on mm. hyvän vastaanoton saanut pyöräalustainen Hydradig, jossa komponentit on sijoitettu alavaunuun. Kokonaisuudessaan mallisto sisältää yli 300 eri mallia, kun mukaan luetaan myös generaattoreita ja henkilönostimia.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää