Maarakennus

Venieri-työkoneet - Suvun voimalla

Italia on perheyritysten luvattu maa. Moni tunnettu konemerkki on edelleen perustajaperheen omistuksessa ja työ jatkuu perinteitä vaalien katse suunnattuna tiukasti kohden tulevaisuutta. Yksi tällainen on VF-Venieri S.P.A.
Yksi Venierin uutuusmalleista on 8,3 tonnin työpainoinen 7.63C. Siinä on poikkeuksellisesti Deutzin 79 kW tehoinen moottori. 3B-päästötasolle päästään ilman DPF:ää. Uutuudessa on panostettu erityisesti ohjaamoon, joka onkin edeltäjäänsä tilavampi.

Italian sydänmailla, Ravennan maakunnan, 32 000 asukkaan Lugon kaupungissa sijaitsevan VF Venierin juuret ulottuvat aina vuoteen 1947, jolloin Ferdinando Venieri suunnitteli ensimmäisen tela-alustaisen traktorin. Kuten niin moni muukin konevalmistaja, oli Venierin alkutaival vahvasti sidoksissa maataloustraktorien valmistukseen.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää