Maarakennus
Pikakokeilu

Merlo TF38.10 -kurottaja kiinteistöhommissa – kurottajien osuus kasvaa kiinteistöpuolella

Ympäripyörivät kurottajat kuuluvat yleisesti rakennustyömaiden kalustoon. Myös farmimallit ovat hiljalleen yleistyneet maatiloilla. Merlo pyrkii tulevaisuudessa kasvattamaan markkinaosuuksiaan myös kiinteistöhuollon puolella.

Koneviestin järjesti keväällä 2015 seitsemän metrin nostokorkeudella varustettujen maatalouskurottajien ryhmävertailun, jonka tulokset julkaistiin numerossa 6/15. Merlo joutui osallistumaan kokeiluun vanhalla mallilla, joka lisäksi poikkesi ominaisuuksiltaan Suomeen tuotavista koneista. Parisen kuukautta sitten merkin maahantuoja Rotator Oy sai kuitenkin järjestettyä kokeiltavammaksemme Merlo TF38.10 TT120 -koneen, johon oli asennettu mm. nostokori ja muita lisävarusteita.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää