Maarakennus
Esittely Wacker Nauson WL95

Tekrila Oy luottaa kiinteistöhuollossa WL95 -pyöräkuormaajaan, joka Wacker Neuson -malliston suurin kone – työskentelyä jouhevoittaa kuormaajan hyvin suunnitellut yksityiskohdat

Kun työkohteet kiinteistöhuollossa ovat suuria teollisuuslaitoksia ja kauppakeskuksia, on myös aurattavaa ja hiekoitettavaa paljon. Työn pitää sujua vauhdikkaasti, jotta alueet ovat yritysten toiminta-aikaan kunnossa.
Timo Rintakoski

Riihimäkeläisen kiinteistöhoitoyritys Tekrila Oy:n toiminnan painopisteet ovat talviaikaan kiinteistöjen talvikunnossapidossa ja kesällä viheralueiden hoidossa erilaisten kiinteistöhoito- ja rakennustöiden ohella. Vuonna 2014 aloittaneen yrityksen toiminta on vuosien saatossa kasvanut, ja samalla konekantaa on pitänyt päivittää vastaamaan paremmin laajentunutta toimintaa.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää